Bemutatkozás


Szállodánk a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Berekfürdőn található a híres gyógyfürdő közvetlen szomszédságában. A Termál Hotel Pávai az 1998-ban született elképzelések alapján családi vállalkozásban 2002 végére épült fel. A vállalkozás célja: színvonalas gyógy-és wellness szolgáltatás nyújtása elérhető áron.

A szolgáltatás célcsoportja összetett. Törekvéseink eredményeként létesítményünkben mind a magyar, mind pedig a külföldről érkező vendégkör megtalálja a számára megfelelő rekreációs és gyógyászati szolgáltatást. A szálloda helyének megválasztásakor a szezonális hatások minimalizálására törekedve jártunk el, ennek megfelelően esett választásunk az egyedülálló mikroklímával rendelkező Berekfürdőre.

A kastélyszerű impozáns épületben 30 szoba és 5 apartman 109 vendég kényelmes ellátását teszi lehetővé. A szobák rusztikus tölgy bútorokkal berendezettek, tv, wi-fi, minibár, légkondícionáló berendezés, szobatelefon, igényesen kialakított zuhanyzós fürdőszoba szolgálja a vendégek kényelmét. 2020-ban a szomszédos telek megvásárlását követően lehetőség nyílott 8 db -önálló terasszal rendelkező- szobaegység kialakításra, klímával, modern technikai elemekkel felszerelve. 2024 nyarán kerül átadásra négy darab két légtérű, teraszos, különálló, szintén klímás szobaegység is. Szobáink alapterülete 20-27 m2, apartmanjaink 40-65 m2 alapterületűek, a vendégek kényelmét 200 cm x90 cm -es ágyak biztosítják. Az itt elhelyezett vendégek természetesen használhatják a szálloda teljes infrastruktúráját.

A panorámás éttermünkben finom tájjelegű specialitásokat is felszolgálunk, büfészolgálat a ház egészére kiterjed. A csodálatos medencetérben különböző hőmérsékletű gyógyvíz, pezsgőfürdő, hidromasszázs, szauna teszi emlékezetessé az itt eltöltött fürdőzést. A hangulatos, tágas társalgó, és a biliárd a szórakozást biztosítják, a 60 fős konferenciaterem tudományos értekezletek, továbbképzések megrendezésére szolgál.

A hotelban reumatológia szakrendelés működik, fizio-és hidroterápiás kezelések teljes vertikumát vehetik igénybe. 2005 óta hatóságilag elismert gyógyszálló minősítésünk van. 2012-ben a szálló udvarán fúrt kút vizét „sanitaqua” néven gyógyvízzé minősítették, amelyből naponta több mint 400 köbmétert termelünk ki, ezzel biztosítva valamennyi medence napi vízcseréjét és az előírt napközbeni vízfrissítést. A saját gyógyvizes kútra alapozva építettük meg 2012-ben a nagy, több mint 110 köbméter gyógyvizet befogadó kültéri medencét 8 db élményelemmel és ugyancsak kültéren egy 12 köbméteres kör alakú medencét víz-és levegőbefújásos élményelemekkel.

A több mint egy hektáros szállodaudvaron az elmúlt 20 év folyamatos kertépítészeti munkájának köszönhetően csodálatos arborétumszerű park jött létre, ami rendre kivívja vendégeink elismerését. Az udvarban ingyenes zárt parkoló található, a szomszédos tó a helyi horgász egyesület gondozásában működik, ahová napi jegyet lehet váltani. A Hortobágy és a Tisza-tó közvetlen szomszédsága változatos kikapcsolódást ígér.

 

Cím

5309 Berekfürdő
Pávai Vajna Ferenc utca 4.

Telefon

(+36 59) 519-111
(+36 30) 5694402